Dostava

SANKE VAM DOSTAVIMO V ROKU 1-3 DELOVNIH DNI

Sanke, ki so na zalogi vam bomo odpremili še isti ali naslednji delovni dan, tako jih lahko prejmete že naslednji delovni dan (v primerih da so naročene do 11 ure), odvisno od kurirja. Kljub temu da sanke izdelujemo sami  se zelo redko zgodi, da jih zaradi velikega povpraševanja žal nimamo na zalogi. V tem primeru vam lahko obljubimo dostavo v roku nekaj delovnih dni.

Naredili bomo vse, da vam omogočimo čim hitrejšo dostavo. Vsak izdelek skrbno izberemo, opremimo in ga nato predamo dostavni službi, ki vam nato paket dostavi v najkrajšem možnem času.

V primeru, da ob naročilu izberete “Plačilo po predračunu” lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Banka v določenih trenutkih potrebuje kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, zato vam svetujemo, da nam ob svojem naročilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@sanke-rozic.si, da bi lahko vaše naročilo kar se da najhitreje odpremili.

Glede izbire naslova za dostavo, je le ta lahko različen od naslova plačnika. Na primer če želite, da se sanke, ki ste jih kupili kot darilo nekomu, dostavijo direktno prejemniku, pred zaključkom nakupa obkljukajte “dostava na drug naslov” in vnesite želeni naslov za dostavo.

Osebni prevzem

Ponujamo vam osebni prevzem sank in dodatkov vsak dan med 8 in 21 uro, pri čemer bomo zelo veseli predhodne najave. Naslov za osebni prevzem:

Podljubelj 137

4290 Tržič

Slovenija

 

Cenik dostave

Država
Slovenia10€ na izdelek

 

Država
Ostale države   Odvisno od države

 

Sledenje pošiljk

V veliki večini primerov, pakete pošljemo z DPD, zato je sledenje pošiljk možno https://www.dpd.com/tracking/(lang)/si_SI  V prazno polje vnesite 13 mestno sprejemno številko brez presledkov, ki bi jo morali dobiti v podrobnostih vašega naročila ali pa v e-mailu, ki ste ga prejeli naknadno. V primeru, da vaše pošiljke ne morete izslediti, nas prosimo kontaktirajte

Za vsa ostala vprašanja o dostavi in pošiljkah, nas prosimo pokličite na 041 603 292 ali pa nam pišite na info@sanke-rozic.si