Filter

Spletna trgovina s sankami ponuja širok izbor lesenih sank za ljubitelje sankanja vseh starosti.  V naši ponudbi boste tako našli:

  • Športne sanke, ki jih izdelujemo v večih dolžinah, vse pa so namenjene sankanju ene osebe. Pripročamo jih sankačem z več izkušnjami, pri čemer pa velja vedeti, da sta obe vrsti naših sank primarno namenjene ljubiteljskemu, rekreativnemu sankanju.
  • Enosed sanke, ki jih prav tako izdelujemo v večih dolžinah. Osebam višine od 130 do 170 cm priporočamo krajše sani, torej sani dolžine 110 cm. Osebam višjim od 170 pa priporočamo daljše enosed sani, dolžine 120 cm.
  • Dvosed sanke dolžine 120cm, ki so namenjene sankanju ene ali dveh oseb. Lahko gre za kombinacijo dveh odraslih oseb, ene odrasle osebe ter starejšega otroka, dveh starejših otrok ali odrasle osebe z mlajšim otrokom v otroškem sedežu.
  • Otroške sanke, ki so namenjene otrokom od njihovega 3 do 10 leta starosti.
  • Dodatke za sanke, kot na primer otroški stolček za sanke, itd…

Visoka kvaliteta sank – ročno delo

Vse lesene sanke so ročno izdelane. Uporabljamo izključno in samo visoko obstojen jesenov les. Sani skrbno načrtujemo, zato jih odlikuje stabilnost,  gibljivost, vrdržljivost in vodljivost, tudi pri velikih hitrostih. Gumijasti vložki naredijo vožnjo s sanmi zelo udobno, saj blažijo tresljaje. Sanice oziroma krivine so na podlago postavljene pod kotom, na spodnji strani imajo pritrjeno drsno ploskev iz različnih zlitin, ki poskrbi za zagotavljanje najprimernejše hitrosti in oprijema na snegu. Visoko obstojen lak nanešamo v dveh slojih, kar ščiti sanke pred vplivi okolja.

Vse ročno izdelane sani imajo sedež prepleten z PP trakovi, ki so nepremočljivi in zagotavljajo zares udobno sankanje. Trak za vodenje sani je pritrjen tako, da omogoča optimalno vodljivost sani, kar daje izjemno natančnost in lahkotnost v zavoju.

Svetovanje in servis

Nudimo svetovanje pri nakupi, za najbolj zahtevne kupce pa seveda tudi prikaz pravilne tehnike sankanja. Zagotavljamo tudi servis in popravila ob morebitnih poškodbah.

Izdelek dodan v košarico: