Otroške sanke

Otroške sanke

100 

Na zalogi

100 

Lesene otroške sanke, prikupna mini različica odraslih sani, dolžine 90 cm svetujemo otrokom med 3. in 10. letom starosti oziroma osebam nižjim od 130cm. Po naročilu vgraviramo tudi ime ali drug napis.

 NA ZALOGI! OMEJENA KOLIČINA !

Razpoložljivost: Na voljo po naročilu Kategoriji: ,
Prikaži košarico

Opis

Otroške lesene sanke, kot prikupna mini različica odraslih sani, dolžine 90 cm svetujemo otrokom med 3. in 10. Letom starosti oziroma osebam nižjim od 130cm.
Sedežni del otroških sani je prav tako prepleten z PP trakovi, ki so trpežni in nepremočljivi in otrokom zagotavljajo udobno in brezskrbno sankanje.

Otroške sani so Izdelane popolnoma ročno, iz kvalitetnega jesenovega lesa. Ta les je po dolgem naravnem sušenju obdelan in zlepljen v posamezne dele sank. Močni spoji med posameznimi lesenimi deli otroških sank nudijo visoko nosilnost. Posebno oblikovani spoji so v prvi vrsti namenjeni zagotavljanju vodljivosti otroških sani.

Sanice oz. krivine so na podlago postavljene pod kotom, na spodnji strani imajo pritrjeno drsno ploskev iz različnih zlitin, z namenom zagotavljanja optimalne hitrosti in oprijema na snežni površini. Pred vplivi okolja jih ščitita dve plasti skrbno izbranega, obstojnega in visoko kakovostnega laka.

Zelo pomemna lastnost otroških sani je gibljivost, ki jo v tej mini raličici zagotavljamo z gumijastimi vložki ter s posebno oblikovanimi spoji. Sama gibljivost otrokom omogoča izredno vodljivost otroških sank med vožnjo, saj jih s pravilno vožnjo lahko vodijo le s potegom vodilnega traka.

 • Primerne za otroke med 3. in 10. letom starosti
 • Čudovito darilo, ki skrbi za aktivnost vaših otrok
 • Enostavno vzdrževanje

Ročno izdelane

V SLOVENIJI

Vse naše sanke so izdelane ročno, z največjo mero izkušenj in ljubezni do sankanja vseh članov naše družine.

Z dolgoletno tradicijo

22 let izkušenj

Že 22 leto zapored s svojimi izkušnjami in znanjem omogočamo varno in prijetno sankanje več deset tisočim zadovoljnim ljubiteljem sankanja.

Vrhunska kakovost

dolgotrajna obstojnost

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi zelo enostavne za vzdrževanje.

Če imate manjše otroke od 3 let, pa vam svetujemo nakup naših dvosed sank (link) v kombinaciji z otroškim stolčkom (link).

Otroške sanke so najlepše darilo, ki poskrbi za veselje in aktivnost vaših otrok, nečakov in vnukov.

Otroške sanke – Uporaba

Sani so gibljive in pred prvo uporabo jih je priporočljivo dobro razgibati. Po večkratni uporabi boste lahko opazili, da se je njihova gibljivost povečala, kar je povsem pravilno. Pomembno je, da ne zategujete vijakov ter matic, ker lahko izgubijo vodljivost.

Da vam bodo čim dlje služile, priporočamo uporabo na dobro zasneženih progah, izogibajte vožnji ter vleki sank po kamenju, asfaltu ter po posoljenih območjih ob cestah in parkiriščih, saj tako poškodujete drsni ploskvi.

Otroške sanke – Vzdrževanje

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi enostavne za vzdrževanje. Poškodbe se kažejo z minimalnim rjavenjem, kar se samo odstrani pri ponovni uporabi, po želji pa ga lahko odstranite tudi sami s pomočjo brusnega papirja visoke granulacije.

Priporočamo, da drsni ploskvi po koncu sankanja obrišete s suho krpo. Za boljšo drsnost lahko na drsni ploskvi nanesete proizvode, ki povečujejo drsnost ali navadni vosek.

Shranjujete jih v hladnejših prostorih (garaža, klet), stran od virov toplote (radiator, peč). Sanke naj stojijo pokonci na ravni podlagi, ne naslonjene ob steno.

V primeru, da boste sanke iz kakršnegakoli razloga poškodovali, nas prosimo kontaktirajte saj se v večini primerov sanke lahko popravijo.

Dodatne informacije

Dolžina

90 cm

Širina

32 cm

Višina

21 cm

Teža

Cca 3,5 kg

3 mnenja za Otroške sanke

 1. 5 od 5

  Ana

  Kupili smo jih kot rojstnodnevno darilo za hčerko, ki jih naravnost obožuje. Udobne in lahke za vodit.

 2. 5 od 5

  Polona

  Ciklamne barve z vgraviranim imenom za našo Pio so že pripravljene za pod smrekico Hvala res lep izdelek!

 3. 5 od 5

  Sasi

  Odlične sanke!


Podaj mnenje

Izdelek dodan v košarico: