Otroški sedež za sanke

Otroški sedež za sanke - Sanke_Rožič

Otroški sedež za sanke

49 

Na zalogi

49 

Otroški sedež je izdelan iz vezane plošče ter lepljenega lesa. Priporočamo ga za otroke, ki še ne sedijo stabilno in potrebujejo oporo.

NA ZALOGI! 

Prikaži košarico

Opis

Otroški sedež za sanke je moč namestiti na naše dvosed sanke, dolžine 120 cm.

V paketu dobite še nepremočljiv PP trak z našitim zategom se otroški sedež na poljuben način pritrdi na sedež dvosed sank. Pri tem je zelo pomembno, da je otroški sedež na sanke dobro in varno pritrjen. Morebitni odvečni trak se pospravi tako, da ne oviral pri vožnji. Potrebno je paziti, da ima otrok med vožnjo noge dovolj visoko, nikakor pa se mu ne smejo dotikati podlage.

Tudi otroški sedež je izdelan ročno, iz kvalitetnega jesenovega lesa.

  • Primerne za pritrditev na sanke dolžine 120cm
  • Nepozabno doživetje za naše najmlajše
  • V kompletu s trakovi za pritrditev

Ročno izdelane

V SLOVENIJI

Vse naše sanke so izdelane ročno, z največjo mero izkušenj in ljubezni do sankanja vseh članov naše družine.

Z dolgoletno tradicijo

22 let izkušenj

Že 22 leto zapored s svojimi izkušnjami in znanjem omogočamo varno in prijetno sankanje več deset tisočim zadovoljnim ljubiteljem sankanja.

Vrhunska kakovost

dolgotrajna obstojnost

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi zelo enostavne za vzdrževanje.

Sankanje v rani mladosti bo otroka obdarilo z neizmernim veseljem in najlepšimi spomini, hkrati pa ga bo z razvijanjem koordinacije in obvladovanjem hitrosti, pripravilo na samostojno sankanje, ki bo sledilo v naslednjih nekaj letih odraščanja.

Otroški sedež za sanke – Uporaba

Otroški sedež je namenjen malčkom, ki še ne sedijo samostojno oz. niso dovolj stabilni in še potrebujejo oporo pri sedenju. Sedež pritrdimo na sanke dvosed s priloženim trakom z zategom. Pomembno je, da je sedež pred uporabo dobro in varno pritrjen. Odvečni trak pospravite tako, da med vožnjo ne bo oviral vas in vašega otroka.

 

Otroški sedež za sanke – Vzdrževanje

Po uporabi iz otroškega stolčka odstranite morebiten sneg. Shranjujete ga v hladnejših prostorih (garaža, klet), stran od virov toplote (radiator, peč).

V primeru, da boste sedež iz kakršnegakoli razloga poškodovali, nas prosimo kontaktirajte saj ga v večini primerov lahko popravijo.

Dodatne informacije

Dolžina

110 cm

Dolžina sedeža

50 cm

Širina

40 cm

Višina

22 cm

Teža

Cca 0,8 kg

1 mnenje za Otroški sedež za sanke

  1. 5 od 5

    Brane

    Primerno tudi za enoletnika. Smo ga montirali na dvosed in mali res uživa. Samo res dobro ga je treba pripet, super je ker dobiš trakove zraven.


Podaj mnenje

Izdelek dodan v košarico: