Sanke dvosed

Sanke dvosed

200 

Na zalogi

200 

Lesene dvosed sanke so namenjene rekreativni vožnji dveh odraslih oseb, ene odrasle osebe ter starejšega otroka, dveh starejših otrok ali odrasle osebe z mlajšim otrokom v otroškem sedežu. Po naročilu vgraviramo tudi ime ali drug napis.

 NA ZALOGI!

Razpoložljivost: Na voljo po naročilu Kategoriji: ,
Prikaži košarico

Opis

Rekreativne lesene sani za dve osebi imajo sedežni del prepleten iz trpežnih in nepremočljivih PP trakov, ki zagotavljajo udobno, družabno sankanje. Trak za vodenje sani je pritrjen na način, da omogoča optimalno vodljivost sani, kar daje lahkotnost in natančnost v zavoju.

Kvaliteta jesenovega lesa zagotavlja trdnost in vzdržljivost, ki je pri sankanju dveh oseb na istem sedežu še kako pomembna. Ta les je po dolgem naravnem sušenju obdelan in zlepljen v posamezne dele sank. Močni spoji med posameznimi lesenimi deli sank nudijo visoko nosilnost. Dodani so tudi gumijasti vložki, ki so v prvi vrsti namenjeni zagotavljanju vodljivosti sank, služijo tudi kot blažilci tresljajev. Sanice oziroma krivine so na podlago postavljene pod kotom, na spodnji strani imajo pritrjeno drsno ploskev iz različnih zlitin, z namenom zagotavljanja optimalne hitrosti in oprijema na snežni površini. Pred vplivi okolja jih ščitita dve plasti skrbno izbranega, obstojnega in visoko kakovostnega laka.

Gibljivost je lastnost, ki jo pri dvosed sankah zagotavljamo s posebno oblikovanimi spoji, gumijastimi vložki ter natančno določeno stopnjo zategnjenosti vijakov. Sama gibljivost omogoča izredno vodljivost sank med vožnjo, saj jih s pravilno vožnjo lahko vodimo le s potegom vodilnega traka. S primerno uporabo in upoštevanjem navodil o vzdrževanju naših sank vam bodo dobro služile mnogo let.

 • Primerno za dve odrasli osebi oz odraslo osebo in otroka v otroškem stolčku
 • Zabava za vso družino
 • Enostavno vzdrževanje

Ročno izdelane

V SLOVENIJI

Vse naše sanke so izdelane ročno, z največjo mero izkušenj in ljubezni do sankanja vseh članov naše družine.

Z dolgoletno tradicijo

22 let izkušenj

Že 22 leto zapored s svojimi izkušnjami in znanjem omogočamo varno in prijetno sankanje več deset tisočim zadovoljnim ljubiteljem sankanja.

Vrhunska kakovost

dolgotrajna obstojnost

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi zelo enostavne za vzdrževanje.

Morda bodo vaši otroci vseeno želeli svoje sani, izdelane po njihovih merah, v tem primeru pa vam priporočamo nakup otroških sani. V takšnem primeru boste za sebe, če ste seveda ljubitelj večjih hitrosti, izbrali lahko tudi naše športne sani (link).

Če bi radi izvedeli več o pravilni vožnji sank in zavijanju z njimi se lahko obrnete na nas preko e-mail naslova, GSM-ja ali nas obiščete na našem naslovu po predhodnem naročilu.

Sanke dvosed – Uporaba

Sani so gibljive in pred prvo uporabo jih je priporočljivo dobro razgibati. Po večkratni uporabi boste lahko opazili, da se je njihova gibljivost povečala, kar je povsem pravilno. Pomembno je, da ne zategujete vijakov ter matic, ker lahko izgubijo vodljivost.

Da vam bodo čim dlje služile, priporočamo uporabo na dobro zasneženih progah, izogibajte vožnji ter vleki sank po kamenju, asfaltu ter po posoljenih območjih ob cestah in parkiriščih, saj tako poškodujete drsni ploskvi.

Sanke dvosed – Vzdrževanje

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi enostavne za vzdrževanje. Poškodbe se kažejo z minimalnim rjavenjem, kar se samo odstrani pri ponovni uporabi, po želji pa ga lahko odstranite tudi sami s pomočjo brusnega papirja visoke granulacije.

Priporočamo, da drsni ploskvi po koncu sankanja obrišete s suho krpo. Za boljšo drsnost lahko na drsni ploskvi nanesete proizvode, ki povečujejo drsnost ali navadni vosek.

Shranjujete jih v hladnejših prostorih (garaža, klet), stran od virov toplote (radiator, peč). Sanke naj stojijo pokonci na ravni podlagi, ne naslonjene ob steno.

V primeru, da boste sanke iz kakršnegakoli razloga poškodovali, nas prosimo kontaktirajte saj se v večini primerov sanke lahko popravijo.

Dodatne informacije

Dolžina

120 cm

Dolžina sedeža

60 cm

Širina

40 cm

Višina

22 cm

Teža

Cca 7,4 kg

5 mnenj za Sanke dvosed

 1. 5 od 5

  Marjan

  Dovolj velike za dve odrasli osebi, les in izdelava zgledata res na nivoju.

 2. 5 od 5

  Manca

  Najbolj mi je včeš k so tko udobne, da maš občutek da kar plavaš po snegu. Zelo trpežne, ker mož fajn divja z njimi, pa ni ravno med najlažjimi 🙂 Hvala za svetovanje!

 3. 5 od 5

  Mateja (preverjena stranka)

  Vrhunske sani! Res kvalitetne, udobne, vodljive, stabilne, v glavnem ni boljših! V naročilu imamo že druge.

 4. 5 od 5

  Denis (preverjena stranka)

  Vrhunsko kvalitetne dvosed sanke. So udobne in trpežne. Zelo sem zadovoljen. Cena je primerna.

 5. 5 od 5

  Valentina (preverjena stranka)

  Najlepsa hvala za pomoc pri izbiri tako cudovitega darila. Graviranje je bilo pa samo se pika na i


Podaj mnenje

Izdelek dodan v košarico: