Sanke enosed 120 cm

Sanke enosed 120 cm

200 

Na zalogi

200 

Gre za podaljšano različico sank »Enosed« in sicer jih zaradi dolžine 120cm priporočamo sankanju visokoraslih oseb oziroma oseb višjih od od 170cm.

NI NA ZALOGI! PREDVIDEN DATUM IZDELAVE: FEBRUAR 2024

Razpoložljivost: Na voljo po naročilu Kategoriji: ,
Prikaži košarico

Opis

Te rekreativne lesene sanke imajo sedežni del prepleten z PP trakovi, ki so trpežni in nepremočljivi in zagotavljajo udobno, družabno sankanje. Trak za vodenje sani je pritrjen na način, da omogoča optimalno vodljivost sani, kar daje lahkotnost in natančnost v zavoju.

Izdelane so popolnoma ročno iz kvalitetnega jesenovega lesa. Ta les je po dolgem naravnem sušenju obdelan in zlepljen v posamezne dele sank. Močni spoji med posameznimi lesenimi deli sank nudijo visoko nosilnost. Dodani so tudi gumijasti vložki, ki so v prvi vrsti namenjeni zagotavljanju vodljivosti sank, služijo tudi kot blažilci tresljajev. Sanice oziroma krivine so na podlago postavljene pod kotom, na spodnji strani imajo pritrjeno drsno ploskev iz različnih zlitin, z namenom zagotavljanja optimalne hitrosti in oprijema na snežni površini. Pred vplivi okolja jih ščitita dve plasti skrbno izbranega, obstojnega in visoko kakovostnega laka.

Izjemno pomembna lastnost naših sank je gibljivost, ki jo zagotavljamo s posebno oblikovanimi spoji, gumijastimi vložki ter natančno določeno stopnjo zategnjenosti vijakov. Sama gibljivost omogoča izredno vodljivost sank med vožnjo, saj jih s pravilno vožnjo lahko vodimo le s potegom vodilnega traka. S primerno uporabo in upoštevanjem navodil o vzdrževanju naših sank vam bodo dobro služile mnogo let.

 • Primerno za osebe višje od 170cm
 • Zabava za vso družino
 • Enostavno vzdrževanje

Ročno izdelane

V SLOVENIJI

Vse naše sanke so izdelane ročno, z največjo mero izkušenj in ljubezni do sankanja vseh članov naše družine.

Z dolgoletno tradicijo

22 let izkušenj

Že 22 leto zapored s svojimi izkušnjami in znanjem omogočamo varno in prijetno sankanje več deset tisočim zadovoljnim ljubiteljem sankanja.

Vrhunska kakovost

dolgotrajna obstojnost

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi zelo enostavne za vzdrževanje.

Če vas mikajo večje hitrosti in vam nagaja adrenalin, vam priporočamo nakup naših športne sani.

Če pa bi radi zgolj izvedeli več o pravilni vožnji sank in zavijanju z njimi se lahko obrnete na nas preko e-mail naslova, GSM-ja ali nas obiščete na našem naslovu po predhodnem naročilu.

Sanke enosed 120 cm – Uporaba

Sani so gibljive in pred prvo uporabo jih je priporočljivo dobro razgibati. Po večkratni uporabi boste lahko opazili, da se je njihova gibljivost povečala, kar je povsem pravilno. Pomembno je, da ne zategujete vijakov ter matic, ker lahko izgubijo vodljivost.

Da vam bodo čim dlje služile, priporočamo uporabo na dobro zasneženih progah, izogibajte vožnji ter vleki sank po kamenju, asfaltu ter po posoljenih območjih ob cestah in parkiriščih, saj tako poškodujete drsni ploskvi.

Sanke enosed 120 cm – Vzdrževanje

Sanke so narejene iz kakovostnih materialov in zato tudi enostavne za vzdrževanje. Poškodbe se kažejo z minimalnim rjavenjem, kar se samo odstrani pri ponovni uporabi, po želji pa ga lahko odstranite tudi sami s pomočjo brusnega papirja visoke granulacije.

Priporočamo, da drsni ploskvi po koncu sankanja obrišete s suho krpo. Za boljšo drsnost lahko na drsni ploskvi nanesete proizvode, ki povečujejo drsnost ali navadni vosek.

Shranjujete jih v hladnejših prostorih (garaža, klet), stran od virov toplote (radiator, peč). Sanke naj stojijo pokonci na ravni podlagi, ne naslonjene ob steno.

V primeru, da boste sanke iz kakršnegakoli razloga poškodovali, nas prosimo kontaktirajte saj se v večini primerov sanke lahko popravijo.

Dodatne informacije

Dolžina

120 cm

Dolžina sedeža

50 cm

Širina

40 cm

Višina

22 cm

Teža

Cca 7,2 kg

3 mnenja za Sanke enosed 120 cm

 1. 5 od 5

  Tamara V.

  Odlična kvaliteta, skoda ker nimate še ženskih barv trakov 🙂

 2. 5 od 5

  B.D.

  Super sanke za to ceno. S sinom sva že marsikaj prevozila in preskakala, pa so še kot nove, verjetno zaradi dobrega lesa.

 3. 5 od 5

  Anonimen

  Hitra dostava, zgledajo kvalitetno!


Podaj mnenje

Izdelek dodan v košarico: